Alla inlägg under augusti 2010

Av Alexia - 19 augusti 2010 21:32

i en nystädad lägenhet, balkongbordet är avtorkat och ljusen brinner sakta där ute men snart kallar badet för denna tösen och sen blir det nog ut på balkongen med datorn och bara ta det lugnt och njuta av ljusskenet som sakta sprider sig.


Älsklingen sitter och spelar medan jag halvligger i soffan och bloggar samt kollar runder på nätet, efter badet ska jag försöka hitta en mjukisdress som liknar en overall...

Såg en igår men minns inte var det var någonstans :(

Dom ser iaf grymt mysiga ut he he....


Om någon av er vet var man kan hitta sådana får ni gärna höra av er...


Nu kallar badet men ska försöka slänga in ett inlägg till innan sängen...


Hej sålänge

Av Alexia - 19 augusti 2010 16:22

Vi har sagt ett tag nu att vi ska städa och idag fick vi faktiskt rycket att plocka undan, dammsuga, diska och kasta all jävla reklam haha...

Nu går det ju nästan bo här ;)


Känns sjukt att vi bott i denna lägenheten i 6 månader på måndag, det känns som att vi bara bott här 2 månader eller ngt men för engångsskull så trivs vi riktigt bra.


Jhim är nere i garaget nu och jag sitter här och väntar på att Bobby ska komma hit och vara social men först ska jag också ner i garaget en runda och se om det händer ngt kul där.


För övrigt har denna dagen varit lugn och just för tillfället skriker min mage efter mat *mums*


Uppdaterar kanske senare men inte helt 100...


Ha det bra gott folk...


På återseende


 

Av Alexia - 19 augusti 2010 04:15

Vet inte hur många som vet om denna sidan men jag själv kom in på den av misstag för en liten stund sen...


Alla ni som har blogg/hemsida och vill få fler besökare bara genom några enkla knapptryck klicka på denna länken: http://www.bloggtrafik.nu/index.php?spon...sponsor=Chasse86


Har hört av ngr andra att denna sidan ska funka till 100% så varför inte göra likadant på något du tycker är kul dvs blogga?


Ha det gott alla nu kallar sängen, natti natti


 

Av Alexia - 19 augusti 2010 03:47

som ni alla nog ser så är min blogg inte likadan som innan utan har nu ett nytt utseende vilket jag tyckte blev riktigt snyggt.

Headern och texten under mina inlägg tackar jag http://proinc.se/jessica/ för, hon är verkligen duktig på det hon gör.


Tack än en gång Jessica!!!


Var ute en längre runda med Gucci innan i hopp om att jag skulle bli trött vilket jag inte blev, har suttit framför datorn sen vi kom hem och Jhim sover redan så det är väl dax för mig vilken minut som helst också.

Känner att det börjar dra lite i ögonen och som tur är så har man renbäddad säng och är nyduschad så kommer nog somna som ett litet barn när jag väl ligger i sängen.


När vi vaknar blir det städning även om jag känner att jag inte pallar så måste det göras, här ser ut som andra världskriget nu he he...


Nu kallar sängen så sov gott mina vänner!


På återseende....


 

Av Alexia - 18 augusti 2010 23:22

hmm, ja det kan man undra....


Har inte vara så flitig med gymmet nu som jag egentligen borde men får väl hoppas att det blir bättring på det ;)

Gör allt för att få tillbaka denna kroppen.....


   


det krävs att man ligger i och jag ska fan nå det resultatet oavsett hur lång tid det ska ta...


Förutom allt detta gnällande om kroppen så har det varit en slö dag idag, vaknade och det enda jag gjort efter det är varit nere och handlat en ask cigg tillsammans med Bobby och sambon....


Tidigare ikväll kände jag att jag bara behövde ta hand om mig själv dvs egen tid så spolade upp ett varmt och härligt skumbad, njöt av det och rakade benen i brist på annat hahaha.

Efter badet blev det massa avocado med skagenröra *mums* och nu ligger jag i soffan med datorn i knät, ska snart renbädda och se om jag kanske ska ta hunden en runda så man blir trött.


Hittar ni andra på?


På återseende...


 

Av Alexia - 18 augusti 2010 03:19

Som ni ser så har jag skyddade inlägg och är just du intresserad av dessa så skriv till mig så kanske just du får lösen

Av Alexia - 18 augusti 2010 01:38
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Alexia - 18 augusti 2010 00:43

utan varit ganska dålig på det men lovar att jag ska försöka att uppdatera varje dag ;)


Som alla läsare vet så har jag tränat paniken på festivalen och gjorde större framsteg än jag själv trodde jag skulle göra.


Efter deom dagarna har jag varit ganska slut i kroppen och sovit en hel del och när jag inte har gjort det har jag mest tagit det lugnt.


I söndags var jag så slut i kroppen att jag bara låg i soffan och tog det lugnt och igår ringde jag på en lägenhet så nu får man hålla tummarna för det, har pratat med två olika hyresvärdar och satt upp intresse på lägenheter hos dom som är lediga först i oktober-december :)


Nu kommer säkert folk undra varför jag satt söker men det är så att min kära sambo kanske ska dra till Norge och jobba och det känns inte lönt att han ska stå på en lägenhet när han bara är hemma 1 vecka i månaden så då kom jag med förslaget, detta är bara löst snack men först när han vet hur han gör kan jag tacka ja till ngn jag vill ha.


Tänkte slänga upp lite bilder från lördagskvällen vid ett senare tillfälle men håll ögonen öppna ;)


Nu sitter jag bara och degar i soffan, ska snart ut och ta en efterlängtad cigg och sen blir det väl film hela natten då jag sovit mestadels av dagen.

Vaknade runt 14.00 sen kastade jag mig i sängen igen runt 15.30 och gick upp först 18.30 men vad gör man inte när man är trött och seg?


Nu blir det renbädda och sen soffan igen....


På återseende...


Skapa flashcards